این طرح در فایلی با 13 صفحه ی قابل ویرایش بوده که چکیده ای از متن آن در زیر آورده شده است.
استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنیهای مختلف انجام میگیرد كه انواع سس ها از مهم ترین این چاشنی ها محسوب میگردند. سس ها شامل انواع مختلفی هستند كه سس های كچاپ، خردل و مایونز از اصلیترین آنها بشمار می آیند. در این میان سس مایونز بعنوان سسی كه هم بصورت خالص مورد استفاده قرار میگیرد و هم بعنوان پایه ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سسهای سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار میآید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
ضمن اینكه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% كربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یك ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 كیلوكالری انرژی در هر یكصد گرم محسوب میشود...
اطلاعات مختصر:
ظرفیت 171 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 88/824 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه