loading...
سرای طرح توجیهی
قربانی بازدید : 343 سه شنبه 25 خرداد 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی پیش رو در فرمت پی دی اف و در 15 صفحه تهیه شده است. در زیر توضیحات مختصری در رابطه با این فایل ارائه گردیده است.

وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی طرح توجیهی تولید لواشك از خرما تهیه شده در سال 1385
خلاصه طرح:
موضوع طرح: طرح تولید لواشك از خرما، نوع تولیدات: لواشك خرما، تعداد شاغلین: 21 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری كل طرح: 3731 ،سرمایه گذاری ثابت: 3257 ،سرمایه در گردش: 308 ،در آمد سالیانه: 4500 1375
سود ویژه: 5
دوره بازگشت سرمایه: 29 ماه %دانلود طرح توجیهی
نرخ باز دهی سرمایه: 42

قربانی بازدید : 243 پنجشنبه 20 خرداد 1395 نظرات (0)

در این پاورپوینت که در 19 اسلاید تهیه گردیده است به شرح مطالب زیر که بصورت چکیده و مختصر آورده شده است بهمراه تصاویر زیبا پرداخته ایم.

دانلود فایلپس از مطالعه متن زیر می توانید دانلود نمایید.

امیدواریم مورد پسند عزیزان قرار گیرد.

تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو

1- لیمو ترش سالم و رسیده باشد ؛ كپک زدگی نداشته باشد چرا كه میوه آلوده و دارای تركیبات با بوی بد ، ناخوشایند بوده و به كیفیت محصول تاثیر بسیاری می گذارد.
2- میوه لیمو ترش سطحی صاف و شكلی تخم مرغی داشته باشد.
3- لیمو ترش آبدار باشد تا در نتیجه از درصد آبدهی بالایی برخوردار باشد.
4- و... .
میوه لیمو ترشی كه توسط واحد خرید مواد اولیه كارخانه خریداری شد پس از تحویل به كارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی كه سیلوی لیمو كاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود... .
بعد از تخلیه میوه لیمو ترش در كارخانه از نظر عدم عیوب واز نظر افت زنی مورد بازبینی و بررسی قرار می گیرد....
آبلیمو پس از آنكه از فیلتر مرحله اول خارج شد وارد دو مخزن اولیه می شود ودر برخی اوقات این كار صورت نمی گیردو آبلیموی فیلتر شده در فیلتر اولیه به درون فیلتر ثانویه منتقل می شود... .
برای ایجاد خلاء از دو روش استفاده می شود:
1-    استفاده از پمپ خلاء
2-    استفاده از اثركتور
غلاف زنی به بطریها به دلایل زیر انجام می گیرد.
1-به دلیل زیبایی ظاهری بطری محصول تولیدی
2-برای اطمینان محصول از پلمپ كردن آن
3- و... .
آزمایشگاه فیزیكوشیمیایی:
فاكتورهای شیمیایی نیز لازمه كنترل یك خط تولید هستند و با توجه به این فاكتورها برای بهبود كیفیت محصولات و رفع نواقص خط تولید استتفاده میكنند... .
كنترل فیزیكو شیمیایی  آبلیمو،
شكل ظاهری، رنگ، بو ؛ طعم، وجود مواد خارجی ، درصد لرد فیلتر اول و دوم، درصد چربی، میزان SO2   شاهد و... .

قربانی بازدید : 323 پنجشنبه 20 خرداد 1395 نظرات (0)

فایل حاضر، پاورپوینت تولید پشمک بوده که سایز دانلود آن نیز دو هزار کیلوبایت می باشد.

در این پاورپوینت که در هفت اسلاید تهیه گردیده به شرح مطالب زیر همراه با تصاویر جذاب پرداخته ایم.
پشمک تنقلاتی حجیم است که از شکر تهیه میشود.
پشمک با عبور جریان هوای گرم و مرطوب از روی شکر درست میشود. هنگامیکه هوای گرم به شکر برخورد میکند آن را بصورت نیمه جامد در می آورد. پس از آن ... .
تاریخچه :
ویلیام موریسون و جان واتون آمریکایی برای نخستین بار پشمک و ماشین ساخت آن را در سال ۱۸۹۷ میلادی اختراع کردند. آن دو این اختراع خود را نخستین بار در نمایشگاه جهانی سال ۱۹۰۴میلادی رونمایی کردند که ... .
انواع پشمک :
گاهی پشمک‌ها فقط از شکر تولید می‌شوند. طعم این گونه از پشمک با طعم شکری که از آن ساخته شده فرق چندانی ندارد. پشمک هایی که برای مصرفِ بلافاصله پس از تولید ساخته می‌شوند بیش‌تر از این گونه‌اند... .
روش تولید پشمک
پشمک آمریکایی :
برای تولید پشمک به این روش از دستگاههای ویژه ای استفاده میشود. در این دستگاه ها دو ظرف کاسه‌ای شکل وجود دارد، یکی بزرگ‌تر است که بدنه دستگاه را تشکیل می‌دهد و دیگری کوچک‌تر است و در میان ظرف بزرگتر قرار میگیرد. ظرف کوچکتر به شکل کاسه ای با لبه برگردانده شده (به منظور جلوگیری از خروج مواد اولیه) است. بر روی بدنه این ظرف تعداد زیادی سوراخ‌های ریز قرار دارد. این ظرف با سرعت زیاد به دور محوری که از مرکز مقطع دایره‌ای آن می‌گذرد، میچرخد... .

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 299 جمعه 07 خرداد 1395 نظرات (0)

این طرح در فایلی با 13 صفحه ی قابل ویرایش بوده که چکیده ای از متن آن در زیر آورده شده است.

استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی‌های مختلف انجام میگیرد كه انواع سس ها از مهم ترین این چاشنی ها محسوب میگردند. سس ها شامل انواع مختلفی هستند كه سس های كچاپ، خردل و مایونز از اصلیترین آنها بشمار می آیند. در این میان سس مایونز بعنوان سسی كه هم بصورت خالص مورد استفاده قرار میگیرد و هم بعنوان پایه ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس‌های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار می‌آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
   ضمن اینكه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% كربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یك ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 كیلوكالری انرژی در هر یكصد گرم محسوب می‌شود...

اطلاعات مختصر:

دانلود طرح توجیهیظرفیت 171 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمایه گذاری كـل: 88/824 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه

قربانی بازدید : 335 جمعه 07 خرداد 1395 نظرات (0)

این فایل دارای 16 صفحه می باشد که تمامی اطلاعات مورد نیاز آن در زیر آورده می شود.

چکیده ای از متن:

    مقدمه :
     بسته بندی بعنوان یک ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینكه قابلیت نگهداری بهتری را به كالا می‌بخشد در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نیز مؤثر است.
    نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
   با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراكز خرید بزرگ و سوپر ماركتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص تر میشود...

اطلاعات :

ظرفیت : 1700 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
دانلود طرح توجیهیسرمایه گذاری كـل: 1123  میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : 30 نفـر
دورة بازگشـت سـرمایه: 18 ماه

قربانی بازدید : 219 یکشنبه 26 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی حاضر با عنوان پروژه کارآفرینی کیک و کلوچه، در فرمت ورد و در 39 صفحه تهیه شده است. آنچه که در زیر آمده است چکیده ای از متن همین فایل میباشد.

چکیده:

از آنجائیكه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین است و بخش اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشكیل میدهد، لذا با تغییر در تكنولوژیهای تولید كه آنها در نوع خود بسیار محدود هستند تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی گردد. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به كیفیت تولید محصول میباشد كه لازمه كنترلهای كیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می کند و در كنار اینها توجه به ذائقه مصرف كننندگان نیز اهمیت بالایی دارد در این طرح نیز تكنولوژی متداول تولید كیك و كلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول به راحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 153 پنجشنبه 26 فروردین 1395 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 47 صفحه و با فرمت word نوشته شده است و با عنوان طرح توجیهی مراحل طراحی كارخانه پودر و روغن گوشت، با 240KB با فرمت داک آماده دانلود گردیده است. در این گزارش سعی شده است كه به مراحل طراحی كارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی كه به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امكان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی كه عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی كه توسط سازمان های تحقیقاتی بین المللی از جمله FAO (سازمان خوار و بار جهانی) و بدست آمده است.

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 164 دوشنبه 23 فروردین 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی فوق که با عنوان طرح توجیهی خشک کردن ذرت در اختیار شماست در فرمت پی دی اف و در 79 صفحه تهیه و ارائه شده است. این فایل دارای 9 فصل میباشد که آنها را در زیر آورده ایم.

فهرست مطالب:
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازاردانلود طرح توجیهی
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

قربانی بازدید : 148 یکشنبه 22 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه میباشد که در 15 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه گردیده است و ظرفیت اسمی تولیدات آن 800 تن در سال میباشد در متن زیر به شرحی مختصر از اطلاعات این طرح اشاره گردیده است. امیدواریم از آن استفاده لازم را ببرید.

خلاصه طرح:
موضوع طرح:                            تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
دستگاه صادره كننده مجوز:         وزارت صنایع و معادن
ظرفیت اسمی تولیدات:              800 تن
نوع تولیدات:                             تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
تعداد شاغلین:                          12 نفر
سرمایه گذاری كل طرح:               3062.65 میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت:                   2531.60 میلیون ریال
سرمایه در گردش:                      531.05 میلیون ریالدانلود طرح توجیهی
درآمد سالیانه:                           4800 میلیون ریال
سود ویژه:                                 538.89 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه:                4.6 سال
نرخ بازدهی سرمایه:                  % 21.8 درصد

قربانی بازدید : 157 شنبه 21 فروردین 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی حاضر در قالب ورد و در 16 صفحه تهیه شده است که در زیر سایر اطلاعات نیز ارائه داده میشود.

این طرح با عنوان شرکت تولیدی پنیر زردلان با ظرفیت 6150 تن، در اختیار شما قرار گرفته است که مجری طرح آن شرکت تولیدی پنیر زردلان (آقای مراد ملایی) میباشد. محل اجرای طرح نیز شهرستان کوهدشت، روستای رشید(تنگ گراز) بوده که مهندس زهرا آزادی فر کارشناس منابع طبیعی این طرح را طراحی نموده اند.

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 204 جمعه 20 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار بوده که در 13 صفحه تهیه گردیده است و ظرفیت چهارهزار تن در سال میباشد در متن زیر به شرحی مختصر از اطلاعات این طرح اشاره گردیده است. امیدواریم از آن استفاده لازم را ببرید.

ظرفیت : 4000 تن در سال (چهار هزار تن)
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: ۲/۱۷۲۵ میلیون ریال
دانلود طرح توجیهیسهم آوردة متقاضی: ۲/۱۷۵ میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۱۵۵۰ میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: ۱۸ ماه
اشتغال زایی : ۷ نفر

قربانی بازدید : 220 دوشنبه 16 فروردین 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی فوق که با عنوان طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه و دونات و میشکا در اختیار شماست در قالب docx و در 35 صفحه نگاشته شده است که در زیر نیز توضیحاتی در این باره داده میشود.

دستگاه های مناسب شامل میکسرهای دو محوری و میکسرهای سیاره ای میشود. در تولید صنعتی امروزه، دانش میکسینگ عملی است که همراه شدن و کار کردن با آن جهت رسیدن به کیفیت ایده آل محصول، امری مهم و ضروری میباشد در نسل جدید میکسرها، طراحی خاص تیغه از لحاظ ژئومتری امکان دستیابی به راندمان بالاتر از به لحاظ کمی و کیفی را به وجود آورده است در این میکسرها زمان مخلوط سازی و توسعه خمیر کاهش می یابد.....

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 171 شنبه 14 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیهی تولید نان و سوخاری با ظرفیت300 تن در سال می باشد. این فایل در 50 صفحه تهیه گردیده که نحوه راه اندازی و آموزش و کلیه مسائل پیرامون این حرفه را شامل میشود. در زیر چکیده ای از متن این فایل را مشاهده مینمایید که جهت نمونه آورده شده است. در ضمن این فایل با حجم 3830KB و با فرمت رار میباشد. امیدواریم مورد استفاده و پسند عزیزان قرار گیرد...

مقدمه:
پودر سوخاری
یا آرد سوخاری معمولاً از نان های حجیم تهیه میشود. این نانها به شکلی در برابر گرما قرار میگیرند که نم آنها از بین برود و بصورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست میدهد و خشک، قهوه‌ای و برشته میشود. اگر این نان خشک شده را بصورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. در واقع، نانهای تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز میگردند و مجددا در فر قرار میگیرند تا به صورت خشک شده درآیند.
دانلود طرح توجیهیاین فرایند دربارهٔ نانهایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ میدهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌بندی و روانه بازار میکنند....

قربانی بازدید : 159 جمعه 13 فروردین 1395 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 54 صفحه و در فرمت ورد تهیه گردیده است در این تحلیل، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک (شیر سویا) مورد بررسی میشود و در آن بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد بطور کامل و جامع شرح داده شده است.
طبق بررسیهای انجام گردیده، احداث چنین واحدی به سرمایه ثابتی حدود  8000 میلیون ریال دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 800 میلیون ریال و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 2500 میلیون ریال است.
دانلود طرح توجیهیسرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت شش ماه برگشت می یابد .

احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.

قربانی بازدید : 146 دوشنبه 09 فروردین 1395 نظرات (0)

طرح حاضر در فرمت پی دی اف بوده و در 16 صفحه طراحی شده است. در زیر خلاصه ای از طرح برایتان ارائه می شود.

خلاصه طرح:
این طرح در مورد بسته بندی چای تی بگ می باشد که ظرفیت اسمی تولیدات آن 1250000 جعبه و تعداد شاغلین آن 16 نفر است.

مشخصات سرمایه گذاری طرح:
سرمایه گذاری كل طرح:1879/31  میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: 1497/33 میلیون ریال
سرمایه در گردش: 388/99 میلیون ریال
درآمد سالیانه: 3500 میلیون ریالدانلود طرح توجیهی
سود ویژه: 322/90 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: 4/5 سال
نرخ بازدهی سرمایه:22/3 %

قربانی بازدید : 140 سه شنبه 03 فروردین 1395 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 50 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه گردیده که مطالب موجود در آن به شرح زیر میباشد.

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی قهوه فوری

معرفی محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
دانلود طرح توجیهیتجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی

از حسن انتخاب شما سپاسگذاریم

قربانی بازدید : 161 یکشنبه 01 فروردین 1395 نظرات (0)

این طرح در قالب فایل پی دی اف و در 33 صفحه تهیه گردیده که خلاصه ای از طرح و چکیده ای از متن آن در زیر آورده شده است.

موضوع طرح : طرح تولید بیسکوئیت ساده ، میشکا و نان و شیرینی
نوع تولیدات: بیسکوئیت ساده ،میشکا و نان و شیرینی
چکیدهتعداد شاغلین : 15 نفر
مشحصات سرمایه گذاری طرح : ارقام به میلیون ریال
سرمایه گذاری طرح : 4472
سرمایه گذاری ثابت : 3923/5
سرمایه در گردش : 519/5
در آمد سالیانه : 5900
سود ویژه : 1200
دوره بازگشت سرمایه : 3 سال
نرخ بازدهی سرمایه : 32%

طرح توجیهی

قربانی بازدید : 139 شنبه 29 اسفند 1394 نظرات (0)

این فایل کارآفرینی و طرح تولید شیرینی میباشد که در 27 صفحه و در فرمت ورد آماده گردیده و فهرست مطالب و چکیده متن آن از قرار زیر میباشد.

معرفی بخش
مشخصات محل اجرای طرحچکیده
عنوان محصول و ظرفیت تولید
میزان اشتغال زایی طرح
برنامه بازاریابی
برنامه زمان بندی و عملیات
برنامه مالی
ارزیابی و مدیریت خطر پذیری
ماشین آلات و تجهیزات
حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم
اب و برق و سوخت
بر آورد سرمایه ثابت
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
نحوه سرمایه گذاری
بر آورد هزینه استهلاک
هزینه تولید سالانه
بر آورد قیمت تمام شده محصول
محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
دانلود طرح توجیهیتعیین نقطه سر به سر
ارزش افزوده خالص و ناخالص
بازده کل دارایی

قربانی بازدید : 200 شنبه 29 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل حاضر  طرح توجیهی روغن كشی از دانه های روغنی با ظرفیت 1840 تن میباشد که در 17 صفحه در فایل پی دی اف میباشد و در زیر به فهرست مطالب و خلاصه طرح اشاره گردیده است.

فهرست مطالب :
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازار
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

خلاصه طرح :
موضوع طرح : طرح روغن كشی از دانه های روغنی
نوع تولیدات وظرفیت : روغن خام هزار تن، كنجاله 500 تن، لینتر 340
تعداد شاغلین : 26 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری كل طرح : 6071
سرمایه گذاری ثابت : 5052
سرمایه در گردش : 784
در آمد سالیانه: 8500
سود ویژه :1384/5
دوره بازگشت سرمایه : 3/5
نرخ باز دهی سرمایه :
% 27

دانلود طرح توحیهی

قربانی بازدید : 204 شنبه 29 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیهی و پروژه کارآفرینی میباشد که به مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید چیپس از میوه جات اختصاص داشته و در 80 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه گردیده است، این فایل دانلودی دارای 800KB حجم میباشد. در زیر به مطالب موجود و فهرست این طرح اشاره میشود.

معرفی محصول
نام و کد محصول (آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی وضعیت واحدهای تولیدی فعال
بررسی وضعیت واحدهای در دست اجرا

بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه
شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم
بررسی حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذازی ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
دانلود طرح توجیهیوضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و جمعبندی و پیشنهاد در مورد احداث واحدهای جدید

قربانی بازدید : 226 جمعه 28 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی پیش رو در 46 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه گردیده است و حاوی مطالب زیر میباشد.
تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی
۱- معرفی محصول

۲- وضعیت عرضه و تقاضا

۳- بررسی اجمالی تكنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید

۴- برآورد حجم سرمایه گذاری

۵- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

امیدواریم این طرح مورد استفاده هموطنان عزیز قرار گرفته و مفید واقع شود.

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 587 جمعه 28 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل حاضر طرح توجیهی احداث کارخانه سوسیس و کالباس می باشد که در 45 صفحه و در قالب ورد تهیه گردیده است. در زیر فهرست این با چکیدهخ ای از متن آن آورده شده امیدواریم مورد پسند شما دوستان گرامی قرار گیرد.

بخش اول : کلیات و شناخت طرح
تاریخچه  ||  ارزش غذایی محصولات  ||  تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس  ||  فرمولاسیون سوسیس و کالباس
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی
مطالعه بازار  ||  میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا  ||  بازاریابی
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار
فروشندگان فرآورده های گوشتی || طرح محصول || بسته بندی || قیمت گذاری
توزیع ،  تبلیغ و پیشبرد فروش
|| یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی
ظرفیت و برنامه تولیدی
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی
مشخصه عملکرد واحد
تعیین ظرفیت و برنامه تولید
مواد اولیه و افزودنی
مواد اولیه بسته بندی
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش
بخش چهارم : مطالعات فنی و مهندسی
تشریح فرآیند منتخب
فرمولاسیون
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه)
پر کردن
دود دادن
پختن
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب
کنترل کیفیت فرآیند منتخب
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت
تاسیسات عمومی مورد نیاز
آزمایشگاه و تعمیرگاه
چکیدهوسائل نقلیه مورد نیاز
تاسیسات برق
مصرف برق تاسیسات
برق مورد نیاز کل واحد
تاسیسات آب
برآورد آب روزانه واحد
تاسیسات سوخت رسانی
تاسیسات بخار
تاسیسات هوای فشرده
تجهیزات رفع آلودگی
سایر تاسیسات عمومی
تاسیسات سردخانه
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها
تجهیزات اطفاء حریق
باسکول
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی
محاسبه میزان مواد اولیه
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی
میزان مواد اولیه کالباس لیونر
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت
بخش پنجم : مطالعات فنی و مهندسی
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک
نیروی انسانی مورد نیاز
مدیریت
تعداد کارگران خط تولید
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات
کارکنان اداری و خدمات
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین
مساحت سالن تولید
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه
مساحت تاسیسات جانبی
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی
مساحت زمین و محوطه سازی
اثرهای طرح بر محیط زیست
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح
برنامه تولید  سال آینده
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
مشخصات زمین
ساختمان سازی
ماشین آلات مورد نیاز طرح
تاسیسات آب مورد نیاز
تاسیسات برق مورد نیاز
تاسیسات سرد خانه
آزمایشگاه و تعمیرگاه
تاسیسات سرمایش و گرمایش
سایر تجهیزات
وسائل نقلیه مورد نیاز
وسائل اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
بخش ششم : مطالعات مالی و اقتصادی طرح
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
سرمایه در گردش مورد نیاز
هزینه های تولیدی
هزینه های مواد اولیه
حقوق و دستمزد
میزان انرژی مصرفی سالیانه
هزینه استهلاک
هزینه تعمیرات و نگهداری
هزینه های عملیاتی
هزینه‌های ثابت
هزینه های متغیر
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی
کل هزینه سوسیس آلمانی
قیمت تمام شده کالباس لیونر
کل هزینه کالباس لیونر
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا
هزینه متغییر کالباس مارتادلا
کل کالباس مارتادلا
قیمت تمام شده ژامبون گوشت
هزینه کل ژامبون گوشت
قیمت تمام شده کالباس خشک
هزینه کل کالباس خشک
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری
دانلود طرح توجیهیهزینه کل سوسیس بلغاری
سود سالانه
محاسبه ارزش افزوده
محاسبه شاخص های اقتصادی
محاسبات نقطه سربه سر
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن
نقشه و پلان کارخانه
منابع

قربانی بازدید : 180 چهارشنبه 26 اسفند 1394 نظرات (0)

این طرح توجیهی در پانزده صفحه و در قالب پی دی اف میباشد که فهرست مطالب آن نیز بشرح زیر است. امیدواریم برای هموطنان عزیز مفید واقع شود.
۱- معرفی
۲- خلاصه مدیریتی/ اجرایی
۳- تجزیه تحلیل صنعت
الف- تجزیه تحلیل محیطی
محیط کسب و کار
فرهنگ (اعتقادات مذهبی، فرهنگ مصرف،آداب و رسوم)
اقتصاد
تغیرات جمعیتی
ب- تجزیه و تحلیل بازار
اندازه بازار و نرخ رشد
بررسی روندهای بازار
ساختار بازار
بررسی رقبا
تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا
بررسی قیمت
ج- تجزیه و تحلیل فنی
وضع موجود: (رویه های تولید)
تکنولوژی تولید
۴- دورنمای شرکت/ شرح کسب وکار
معرفی زمینه و نوع فعالیت شرکت
سرمایه گذاران و سهامداران اصلی
دیدگاه / چشم انداز
ماموریت
اهداف اصلی
راهبردها (تولید/ فروش/ خدمات)
برنامه ها
۵- معرفی محصولات (کالا/ خدمات)
معرفی محصول
مزیتهای رقابتی محصولات
معرفی آمیخته بازاریابی محصولات
۶- برنامه عملیاتی و تولید
فناوری و روش تولید مناسب
مراحل و فرآیند تولید زعفران
نمودار فرآیند تولید
مراحل تولید به این صورت است که ابتدا
۷- برآورد منابع تولید/ خدمات مورد نیاز برای یکسال
روش و محل تامین منابع تولید
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
مزایای ماهیانه
زمین
تسطیح و محوطه سازی
ساختمان سازیها
ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
تاسیسات
ماشین آلات و تجهیزات
وسایل نقلیه
تجهیزات اداری و کارگاهی
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد
آب و برق و سوخت
تعمیرات و نگهداری
۸- برنامه بازاریابی
الف- تحقیق و تحلیل بازار
نوع و ویژگی مشتریان
اندازه بازار (بالقوه و بالفعل)
ارزیابی آینده بازار
رقابت، حساسیت ها و تهدیدات
ب- راهبردهای بازاریابی
قیمت گذاری
تبلیغات
شیوه فروش
توزیع
خدمات پس از فروش و گارانتی
۹- ساختارسازمانی
تیم مدیریت و منابع انسانی
۱۰- برنامه زمانبندی و عملیاتی کردن طرح
۱۱- ارزیابی ریسک و مدیریت خطر پذیری
۱۲- برنامه مالی
هزینه های سرمایه ای
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه درگردش
نحوه سرمایه گذاری
براورد هزینه استهلاک
هزینه تولید/ ارائه خدمات سالیانه
دانلود طرح توجیهیمحاسبه هزینه های ثابت و متغیر
۱۳- تحلیل مالی
فروش کل یا درآمد سالیانه
تعیین نقطه سربه سر
دوره برگشت سرمایه

قربانی بازدید : 201 سه شنبه 25 اسفند 1394 نظرات (0)

این طرح در قالب پاورپوینت و در 94 اسلاید آماده شده که فهرست مطالب و چکیده متن آن از قرار زیر میباشد.

پروسه تولید آب معدنی بخش 1
چکیدهمقدمه
آب معدنی
انواع آب معدنی
تعریف و منشا آبهای معدنی
منشاء آبهای معدنی
1) سطحی یا ژئوترمال
۲) عمقی یا ژوونیل
پروسه تولید آب معدنی بخش 2
۱) چشمه های معدنی
۲) چشمه های گاز دار
۳) چشمه های طبی
4) چشمه های آبگرم
اختصاصات آبهای معدنی
اختصاصات ظاهری
اختصاصات فیزیکی
اختصاصات شیمیایی
املاح محلول
پروسه تولید آب معدنی بخش 3
۱- آماده سازی و سالمسازی آب
۲- تصفیه آب
- مراحل شفاف سازی
- انواع فیلتر ها
پروسه تولید آب معدنی بخش آخر، بسته بندی
۳- پر کردن آب معدنی در بطری
ردیف کردن بطری
شستشو بطری پر کردن و دربندی
دانلود طرح توجیهیبرچسب زنی
چاپ مشخصات تولید
شیرینگ پک
طرح توجیهی و اقتصادی طرح

قربانی بازدید : 166 دوشنبه 24 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی فوق در 17 صفحه و در قالب پی دی اف آماده شده که در زیر فهرست مطالب آن به همراه خلاصه طرح ارائه گردیده است.

خلاصه طرحفهرست مطالب:

مقدمه
معرفی طرح و سابقه
مطالعه بازار
مواد اولیه و تاسیسات
مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
منابع نیروی انسانی
فنی و مهندسی
برنامه اجرائی و بودجه بندی
برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

 

دانلود طرح توجیهی

از حسن انتخاب شما صمیمانه سپاسگذاریم

 

قربانی بازدید : 204 یکشنبه 23 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح حاضر در فرمت: پی دی اف و در حجم: 580 کیلو بایت و در 15 صفحه طراحی تهیه شده است.

فهرست مطالب:
۱- معرفی
۲- خلاصه مدیریتی/ اجرایی
۳- تجزیه تحلیل صنعت
الف- تجزیه تحلیل محیطی
محیط کسب وکار
فرهنگ (اعتقادات مذهبی،فرهنگ مصرف،آداب و رسوم)
اقتصاد
تغیرات جمعیتی
ب- تجزیه وتحلیل بازار
اندازه بازار و نرخ رشد
بررسی روندهای بازار
ساختار بازار
بررسی رقبا
تجزیه وتحلیل عرضه وتقاضا
بررسی قیمت
ج- تجزیه وتحلیل فنی
وضع موجود: (رویه های تولید)
تکنولوژی تولید
۴- دورنمای شرکت/ شرح کسب وکار
معرفی زمینه ونوع فعالیت شرکت
سرمایه گذاران وسهامداران اصلی
دیدگاه / چشم انداز
ماموریت
اهداف اصلی
راهبردها (تولید/ فروش/ خدمات)
برنامه ها
۵- معرفی محصولات (کالا/ خدمات)
معرفی محصول
مزیتهای رقابتی محصولات
معرفی آمیخته بازاریابی محصولات
۶- برنامه عملیاتی و تولید
فناوری و روش تولیدمناسب
مراحل و فرآیند تولید
نمودار فرآیند تولید
مراحل تولید به این صورت است که ابتدا
۷- برآورد منابع تولید/ خدمات مورد نیاز برای یکسال
روش و محل تامین منابع تولید
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
مزایای ماهیانه
زمین
تسطیح و محوطه سازی
ساختمان سازی ها
ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
تاسیسات
ماشین آلات و تجهیزات
وسایل نقلیه
تجهیزات اداری وکارگاهی
مواداولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد
آب و برق و سوخت
تعمیرات و نگهداری
۸- برنامه بازاریابی
الف- تحقیق وتحلیل بازار
نوع و ویژگی مشتریان
اندازه بازار (بالقوه و بالفعل)
ارزیابی آینده بازار
رقابت، حساسیت ها و تهدیدات
ب- راهبردهای بازاریابی
قیمت گذاری
تبلیغات
شیوه فروش
توزیع
خدمات پس از فروش و گارانتی
۹- ساختارسازمانی
تیم مدیریت و منابع انسانی
۱۰- برنامه زمانبندی و عملیاتی کردن طرح
۱۱- ارزیابی ریسک و مدیریت خطر پذیری
۱۲- برنامه مالی
هزینه های سرمایه ای
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه درگردش
نحوه سرمایه گذاری
براورد هزینه استهلاک
هزینه تولید/ ارائه خدمات سالیانه
محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
۱۳- تحلیل مالی
فروش کل یا درآمد سالیانهدانلود طرح توجیهی
تعیین نقطه سربه سر
دوره برگشت سرمایه

قربانی بازدید : 163 یکشنبه 23 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح پیش رو در فرمت: پی دی اف و در حجم: 1115 کیلو بایت و در 86 صفحه تهیه شده است. همچنین این طرح دارای 9 فصل می باشد که برای آشنایی بیشتر با فایل ارئه می گردد.

فهرست مطالب:
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازار
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 228 پنجشنبه 20 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح پیش رو در فرمت: داک و در حجم: 26 کیلو بایت و در 20 صفحه تهیه شده است.

چکیده ای از متن:

یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده ما انسانها مواد پروتئینی است. نیاز طبیعی بدن ما به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها می باشد. از گذشته های دور انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است. اما امروزه، به دلیل تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرك افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بعلت دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نیستند مورد توجه قرار گرفته است.همچنین در این طرح مراحل پرورش قارچ خوراكی نیز ارائه داده شده که بیان می کنیم:

   الف- تهیه بذر

   ب- تهیه كمپوست

   پ- كشت بذر

   ت- رشد ریشه‌های قارچ

   ث- خاك ریزی

   ج- برداشت

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 147 یکشنبه 16 اسفند 1394 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 75 صفحه و در قالب پی دی اف آماده شده است که با 920 کیلوبایت حجم آماده دانلود میباشد. در زیر توضیحات و اطلاعات مربوط به این طرح ارائه گردیده است.

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت جهاد كشاورزی
این طرح شامل موارد زیر می باشد:
مشخصات سرمایه گذاری طرح
تعداد شاغلین
زمین محل اجرای طرح
محوطه سازی
ساختمان ها
تأسیسات و تجهیزات
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل كارخانه
تجهیزات اداری و كارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های ثابت طرح
هزینه های جاری طرح
دانلود طرح توجیهیسرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
جدول فروش
نتیجه گیری و محاسبه سود

قربانی بازدید : 132 یکشنبه 16 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی حاضر در 75 صفحه و در قالب پی دی اف آماده شده است که با 520KB حجک آماده شده است.

اطلاعات مربوطه بشرح زیر است

طرح پر سود
بازدهی سریع
کارآفرینی و کسب درآمد

فهرست مطالب :

دانلود طرح توجیهیفصل اول : خلاصه مطالعات فنی و اقتصادی
فصل دوم : معرفی محصول طرح
فصل سوم : مطالعان فنی و مهندسی
فصل چهارم : بررسی های مالی و اقتصادی
فصل پنجم : محاسبه شاخص مالی

قربانی بازدید : 157 یکشنبه 16 اسفند 1394 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه شده است که توضیحات آن به شرح زیر است.

خلاصه طرح :
موضوع طرح : طرح تولید لواشک از خرما
نوع تولیدات : لواشک خرما
تعداد شاغلین : 21 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری كل طرح : 3731
سرمایه گذاری ثابت : 3257
سرمایه در گردش : 308
در آمد سالیانه: 4500
سود ویژه :.1375
دوره بازگشت سرمایه : 29 ماه
نرخ بازدهی سرمایه : 42٪

دانلود طرح توجیهیجهت مشاهده لینک دانلود بر لینک روبرو کلیک نمایید.

قربانی بازدید : 287 چهارشنبه 05 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح حاضر در فرمت: داک و در حجم: 1358 کیلو بایت و در 49 صفحه تهیه شده است.

چکیده ای از طرح:

در طرح فوق به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده گشته است ، این طرح دارای چهار فصل است که در زیر به آنها پرداخته شده است:

فصل اول: به بیان کلیاتی از جمله مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است.

فصل دوم: در این فصل روش انجام کار توضیح داده می شود ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل هستند.

فصل سوم: ای فصل نیز طرح فوق را از دیدگاه اقتصادی مورد بررسی قرار داده است. عناوینی از جمله نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از عناوین موجود در این فصل میباشد

فصل چهارم: نتیجه اجرای طرح را بیان می کند.

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 171 شنبه 01 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل فوق طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سرکه و شیره و آب انگور میباشد که در قالب پاورپوینت و در 11 صفحه (اسلاید) تهیه گردیده و در زیر چکیده ی مختصری از آن جهت آشنایی آورده شده است.

انگور میوه ای است بهشتی كه حاوی ویتامین‌های آ، ب، و ث می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌. امروزه در طب درمانهای طبیعی (نتروپت), از رژیم‌های مختلف انگور استفاده می‌كنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماریهای یبوست،‌ عوارض رماتیسم، كم‌خونی و حتی پیشگیری از سرطان  سودمند میدانند‌.....

دانلود ططرح توجیهی

قربانی بازدید : 206 جمعه 30 بهمن 1394 نظرات (0)

فایل حاضر فرآیند تولید سوسیس و کالباس میباشد که در 15 اسلاید در قالب پاورپوینت آماده گردیده و در فرمت رار با حجم کمتر از 200 کیلوبایت تهیه شده است و در زیر ابتدا چکیده ای از آن و در آخر نیز فهرست مطالب آن اراده گردیده است امیدواریم مورد پسند دوستان واقع شود.
چکیده ای از طرح:
سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه میشود. معمولاً روی سوسیس ها، نوعی پوشش قرار میگیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه میکردند. امروزه جنس این رویه ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، میباشد. سوسیس ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.

سوسیس ها sausages: —سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن ((saussich که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.

کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سوسیس لهستانی میباشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا به طور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد....
فهرست مطالب:
مقدمه
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس (سپراتور) بادر
دانلود طرح توجیهیدستگاه کاتر
چرخه تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها
منابع

قربانی بازدید : 144 پنجشنبه 29 بهمن 1394 نظرات (0)

این طرح در 44 صفحه تهیه شده است که چکیده ای از متن آن در زیر آوره شده که امیدواریم رضایت عزیزان را جلب کند.

برای تولید چیپس، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت، سالم، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از شستشوی سیب زمینی، توسط دستگاه های سایش آن را پوست گیری میکنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است، که این مسئله به شکل، اندازه،عمق گره ها و همچنین مدت زمانی که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است بستگی دارد.
پس از کندن پوست سیب زمینی، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد. بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکل بنام هاپر ریخته میشود و با عبور از میان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد در هنگام برش, و به منظور شسته شدن نشاسته ازسطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.....

دانلود طرح توجیهیاقتصاد...
تغییرات جمعیتی...
تجزیه و تحلیل بازار...
اندازه بازار و نرخ رشد...
بررسی روندهای بازار...
...

از حسن انتخاب شما سپاسگذاریم

قربانی بازدید : 153 چهارشنبه 28 بهمن 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی پیش رو در 20 صفحه تهیه شده و با حجم 30 کیلوبایت در یک فایل داک جهت دانلود آماده شده است که در زیر چکیده ای از آن قرار داده شده است.

چکیده ی مختصری از طرح توجیهی:

مواد پروتئینی، یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان بوده است اما در حال حاضر، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات، سویا و قارچ خوراكی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند كه امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراكی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه میكند.....

دانلود طرح توجیهیاز حسن توجه شما سپاسگذاریم

قربانی بازدید : 218 سه شنبه 27 بهمن 1394 نظرات (0)


طرح حاضر در 41 صفحه با فرمت doc و در حجم 661 کیلو بایت تهیه شده است.

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است . این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم روش انجام کار را بیان می کند ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل هستند ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 198 جمعه 23 بهمن 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی و کارآفرینی حاضر در 79 صفحه تهیه گردیده و چکیده ای از آن جهت آشنایی در زیر آمده است.

ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است . ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم ، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود.
ساختار اقتصادی ایران به گونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد، اجتماعی و سیاسی کشور برخوردار بوده است. امکانات بالقوه، وسعت اراضی قابل کشت، تنوع اقلیم، سهم قابل توجه جمعیت و اشتغال درمناطق روستایی، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری نسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی و راه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه میکند....

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 150 پنجشنبه 22 بهمن 1394 نظرات (0)

این فایل در 53 صفحه و در قالب ورد و با فهرست و توضیحات ارائه شده تهیه شده است.

فهرست مطالب:
چکیده از از طرح توجیهیصنعت آبمیوه
مقدمه 
محصولات تولید کارخانه 
وضعیت بسته بندی 
تامین مواد اولیه 
تکنولوژی تولید و بسته بندی 
تعداد پرسنل 
تفاوت آبمیوه 
نوشابه بدون گاز 
نکتار 
سیستم کنترل کیفی 
بررسی خط تولید کارخانه 
باسکول 
سیلو 
پرس 
پاستورازاسیون 
تغلیظ 
سالن تتراپک 
پاکت سازی 
ری اریتور 
نحوه گردش کار در انبار 
انبار گردانی 
روش تجزیه و تحلیل درونی 
روند فروش 
روند سود 
روند سرمایه در گردش 
صادرات 
استراژی توسعه صادرات  
سهام و سرمایه 
فروش شرکت 
فروش در شرکت شهد ایران 
فروش کالا 
فروش نسیه 
پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران 
دانلود طرح توجیهینقش و ارتباط واحد فروش 
اهداف بخش فروش 
شرکت سهامی 
توزیع نیروی انسانی 
مشخصات ماشین آلات تولیدی

قربانی بازدید : 141 چهارشنبه 21 بهمن 1394 نظرات (0)

این طرح توجیهی با فرمت Word (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا BP) و به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در 41صفحه آماده گردیده است.

 فهرست کلی طرح توجیهی:

مقدمه و خلاصه ای از طرح               قابل استفاده برای:
فهرست مطالب                     - اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری و...
جداول و محاسبات مربوطه       - گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا و...
موضوع و معرفی طرح              - ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده و...
هزینه تجهیزات                      - گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون و...
ظرفیت                                - ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
سرمایه گذاری كل                  - مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
سهم آورده متقاضی
سهم تسهیلات
دوره بازگشت سرمایه
اشتغال زایی
فضای مورد نیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگان
و ...
توجه:
این طرح توجیهی (Business Plan) که در قالب فایل WORD نگارش شده است، توضیحی کامل درباره کسب و کار (شیر و محصولات لبنی) ، معرفی محصولات و روش تولید آنها، استانداردهای مربوطه، هزینه تجهیزات، فضای مورد نیاز، کالاهای جایگزین، اطلاعات مربوط به صادرات و واردات محصول، کاربردها، بازارهای داخلی و خارجی، عرضه کنندگان، وضعیت تقاضا در بازار، برآورد تعداد و هزینه نیروی انسانی و همچنین جداول متعددی از اعداد و ارقام آماری مورد نیاز برای بررسی توجیه فنی و اقتصادی راه اندازی این کسب و کار جدید می باشد. ضمناً توجه داشته باشید که به دلیل این که این طرح ها بیشتر به منظور آشنایی با روش نوشتن طرح توجیهی (پروژه کارآفرینی) می‌باشد و ممکن است اعداد و ارقام دقیق و بر اساس اطلاعات روز نباشد.

دانلود طرح توجیهی

تعداد صفحات : 2

درباره ما
Profile Pic
هر که هستیم و در هر کجای جهان که هستیم به خود و به تاریخمان ببالیم!... سرای طرح توجیهی، مرکز دانلود انواع طرح توجیهی از صنعتی گرفته تا کشاورزی
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 232
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 80
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 903
  • بازدید ماه : 903
  • بازدید سال : 42,213
  • بازدید کلی : 133,368