loading...
سرای طرح توجیهی
قربانی بازدید : 335 جمعه 07 خرداد 1395 نظرات (0)

این فایل دارای 16 صفحه می باشد که تمامی اطلاعات مورد نیاز آن در زیر آورده می شود.

چکیده ای از متن:

    مقدمه :
     بسته بندی بعنوان یک ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینكه قابلیت نگهداری بهتری را به كالا می‌بخشد در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نیز مؤثر است.
    نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
   با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراكز خرید بزرگ و سوپر ماركتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص تر میشود...

اطلاعات :

ظرفیت : 1700 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
دانلود طرح توجیهیسرمایه گذاری كـل: 1123  میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : 30 نفـر
دورة بازگشـت سـرمایه: 18 ماه

قربانی بازدید : 159 جمعه 13 فروردین 1395 نظرات (0)

این طرح توجیهی در 54 صفحه و در فرمت ورد تهیه گردیده است در این تحلیل، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک (شیر سویا) مورد بررسی میشود و در آن بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد بطور کامل و جامع شرح داده شده است.
طبق بررسیهای انجام گردیده، احداث چنین واحدی به سرمایه ثابتی حدود  8000 میلیون ریال دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 800 میلیون ریال و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 2500 میلیون ریال است.
دانلود طرح توجیهیسرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت شش ماه برگشت می یابد .

احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.

قربانی بازدید : 587 جمعه 28 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل حاضر طرح توجیهی احداث کارخانه سوسیس و کالباس می باشد که در 45 صفحه و در قالب ورد تهیه گردیده است. در زیر فهرست این با چکیدهخ ای از متن آن آورده شده امیدواریم مورد پسند شما دوستان گرامی قرار گیرد.

بخش اول : کلیات و شناخت طرح
تاریخچه  ||  ارزش غذایی محصولات  ||  تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس  ||  فرمولاسیون سوسیس و کالباس
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی
مطالعه بازار  ||  میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا  ||  بازاریابی
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار
فروشندگان فرآورده های گوشتی || طرح محصول || بسته بندی || قیمت گذاری
توزیع ،  تبلیغ و پیشبرد فروش
|| یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی
ظرفیت و برنامه تولیدی
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی
مشخصه عملکرد واحد
تعیین ظرفیت و برنامه تولید
مواد اولیه و افزودنی
مواد اولیه بسته بندی
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش
بخش چهارم : مطالعات فنی و مهندسی
تشریح فرآیند منتخب
فرمولاسیون
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه)
پر کردن
دود دادن
پختن
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب
کنترل کیفیت فرآیند منتخب
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت
تاسیسات عمومی مورد نیاز
آزمایشگاه و تعمیرگاه
چکیدهوسائل نقلیه مورد نیاز
تاسیسات برق
مصرف برق تاسیسات
برق مورد نیاز کل واحد
تاسیسات آب
برآورد آب روزانه واحد
تاسیسات سوخت رسانی
تاسیسات بخار
تاسیسات هوای فشرده
تجهیزات رفع آلودگی
سایر تاسیسات عمومی
تاسیسات سردخانه
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها
تجهیزات اطفاء حریق
باسکول
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی
محاسبه میزان مواد اولیه
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی
میزان مواد اولیه کالباس لیونر
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت
بخش پنجم : مطالعات فنی و مهندسی
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک
نیروی انسانی مورد نیاز
مدیریت
تعداد کارگران خط تولید
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات
کارکنان اداری و خدمات
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین
مساحت سالن تولید
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه
مساحت تاسیسات جانبی
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی
مساحت زمین و محوطه سازی
اثرهای طرح بر محیط زیست
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح
برنامه تولید  سال آینده
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
مشخصات زمین
ساختمان سازی
ماشین آلات مورد نیاز طرح
تاسیسات آب مورد نیاز
تاسیسات برق مورد نیاز
تاسیسات سرد خانه
آزمایشگاه و تعمیرگاه
تاسیسات سرمایش و گرمایش
سایر تجهیزات
وسائل نقلیه مورد نیاز
وسائل اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
بخش ششم : مطالعات مالی و اقتصادی طرح
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
سرمایه در گردش مورد نیاز
هزینه های تولیدی
هزینه های مواد اولیه
حقوق و دستمزد
میزان انرژی مصرفی سالیانه
هزینه استهلاک
هزینه تعمیرات و نگهداری
هزینه های عملیاتی
هزینه‌های ثابت
هزینه های متغیر
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی
کل هزینه سوسیس آلمانی
قیمت تمام شده کالباس لیونر
کل هزینه کالباس لیونر
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا
هزینه متغییر کالباس مارتادلا
کل کالباس مارتادلا
قیمت تمام شده ژامبون گوشت
هزینه کل ژامبون گوشت
قیمت تمام شده کالباس خشک
هزینه کل کالباس خشک
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری
دانلود طرح توجیهیهزینه کل سوسیس بلغاری
سود سالانه
محاسبه ارزش افزوده
محاسبه شاخص های اقتصادی
محاسبات نقطه سربه سر
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن
نقشه و پلان کارخانه
منابع

قربانی بازدید : 163 یکشنبه 23 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح پیش رو در فرمت: پی دی اف و در حجم: 1115 کیلو بایت و در 86 صفحه تهیه شده است. همچنین این طرح دارای 9 فصل می باشد که برای آشنایی بیشتر با فایل ارئه می گردد.

فهرست مطالب:
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازار
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 228 پنجشنبه 20 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح پیش رو در فرمت: داک و در حجم: 26 کیلو بایت و در 20 صفحه تهیه شده است.

چکیده ای از متن:

یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده ما انسانها مواد پروتئینی است. نیاز طبیعی بدن ما به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها می باشد. از گذشته های دور انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است. اما امروزه، به دلیل تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرك افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بعلت دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نیستند مورد توجه قرار گرفته است.همچنین در این طرح مراحل پرورش قارچ خوراكی نیز ارائه داده شده که بیان می کنیم:

   الف- تهیه بذر

   ب- تهیه كمپوست

   پ- كشت بذر

   ت- رشد ریشه‌های قارچ

   ث- خاك ریزی

   ج- برداشت

 

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 206 جمعه 30 بهمن 1394 نظرات (0)

فایل حاضر فرآیند تولید سوسیس و کالباس میباشد که در 15 اسلاید در قالب پاورپوینت آماده گردیده و در فرمت رار با حجم کمتر از 200 کیلوبایت تهیه شده است و در زیر ابتدا چکیده ای از آن و در آخر نیز فهرست مطالب آن اراده گردیده است امیدواریم مورد پسند دوستان واقع شود.
چکیده ای از طرح:
سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه میشود. معمولاً روی سوسیس ها، نوعی پوشش قرار میگیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه میکردند. امروزه جنس این رویه ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، میباشد. سوسیس ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.

سوسیس ها sausages: —سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن ((saussich که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.

کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سوسیس لهستانی میباشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا به طور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد....
فهرست مطالب:
مقدمه
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس (سپراتور) بادر
دانلود طرح توجیهیدستگاه کاتر
چرخه تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها
منابع

قربانی بازدید : 153 چهارشنبه 28 بهمن 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی پیش رو در 20 صفحه تهیه شده و با حجم 30 کیلوبایت در یک فایل داک جهت دانلود آماده شده است که در زیر چکیده ای از آن قرار داده شده است.

چکیده ی مختصری از طرح توجیهی:

مواد پروتئینی، یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان بوده است اما در حال حاضر، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات، سویا و قارچ خوراكی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند كه امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراكی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه میكند.....

دانلود طرح توجیهیاز حسن توجه شما سپاسگذاریم

قربانی بازدید : 204 سه شنبه 29 دی 1394 نظرات (0)

طرح توجیهی حاضر در 17 صفحه آماده شده که مشخصات و اطلاعات آن در زیر آمده است.

مشخصات سرمایه گذاری طرح || سرمایه گذاری ثابت طرح || محوطه سازی

ساختمان ها || تاسیسات و تجهیزات || ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی

وسایل نقلیه و حمل و نقل داخل کارخانه || مواد اولیه و بسته بندی

هزینه های قبل از بهره برداری || هزینه های ثابت طرح

هزینه های جاری طرح || حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق پرسنل تولیدی || هزینه های سوخت و انرژی

استهلاک تعمیر و نگهداری || جدول هزینه های جاری

جدول هزینه های ثابت و متغییر تولیدی || سرمایه در گردش

جدول سرمایه گذاری || قیمت تمام شده هر واحد تولیدی

قیمت فروش محصول || محاسبه سود عملیاتی و ویژه

دوره بازگشت سرمایه || ارزش افزوده ناخالص


دانلود طرح توجیهی

درباره ما
Profile Pic
هر که هستیم و در هر کجای جهان که هستیم به خود و به تاریخمان ببالیم!... سرای طرح توجیهی، مرکز دانلود انواع طرح توجیهی از صنعتی گرفته تا کشاورزی
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 232
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 72
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 84
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 907
  • بازدید ماه : 907
  • بازدید سال : 42,217
  • بازدید کلی : 133,372