loading...
سرای طرح توجیهی
قربانی بازدید : 242 پنجشنبه 20 خرداد 1395 نظرات (0)

در این پاورپوینت که در 19 اسلاید تهیه گردیده است به شرح مطالب زیر که بصورت چکیده و مختصر آورده شده است بهمراه تصاویر زیبا پرداخته ایم.

دانلود فایلپس از مطالعه متن زیر می توانید دانلود نمایید.

امیدواریم مورد پسند عزیزان قرار گیرد.

تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو

1- لیمو ترش سالم و رسیده باشد ؛ كپک زدگی نداشته باشد چرا كه میوه آلوده و دارای تركیبات با بوی بد ، ناخوشایند بوده و به كیفیت محصول تاثیر بسیاری می گذارد.
2- میوه لیمو ترش سطحی صاف و شكلی تخم مرغی داشته باشد.
3- لیمو ترش آبدار باشد تا در نتیجه از درصد آبدهی بالایی برخوردار باشد.
4- و... .
میوه لیمو ترشی كه توسط واحد خرید مواد اولیه كارخانه خریداری شد پس از تحویل به كارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی كه سیلوی لیمو كاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود... .
بعد از تخلیه میوه لیمو ترش در كارخانه از نظر عدم عیوب واز نظر افت زنی مورد بازبینی و بررسی قرار می گیرد....
آبلیمو پس از آنكه از فیلتر مرحله اول خارج شد وارد دو مخزن اولیه می شود ودر برخی اوقات این كار صورت نمی گیردو آبلیموی فیلتر شده در فیلتر اولیه به درون فیلتر ثانویه منتقل می شود... .
برای ایجاد خلاء از دو روش استفاده می شود:
1-    استفاده از پمپ خلاء
2-    استفاده از اثركتور
غلاف زنی به بطریها به دلایل زیر انجام می گیرد.
1-به دلیل زیبایی ظاهری بطری محصول تولیدی
2-برای اطمینان محصول از پلمپ كردن آن
3- و... .
آزمایشگاه فیزیكوشیمیایی:
فاكتورهای شیمیایی نیز لازمه كنترل یك خط تولید هستند و با توجه به این فاكتورها برای بهبود كیفیت محصولات و رفع نواقص خط تولید استتفاده میكنند... .
كنترل فیزیكو شیمیایی  آبلیمو،
شكل ظاهری، رنگ، بو ؛ طعم، وجود مواد خارجی ، درصد لرد فیلتر اول و دوم، درصد چربی، میزان SO2   شاهد و... .

قربانی بازدید : 298 جمعه 07 خرداد 1395 نظرات (0)

این طرح در فایلی با 13 صفحه ی قابل ویرایش بوده که چکیده ای از متن آن در زیر آورده شده است.

استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی‌های مختلف انجام میگیرد كه انواع سس ها از مهم ترین این چاشنی ها محسوب میگردند. سس ها شامل انواع مختلفی هستند كه سس های كچاپ، خردل و مایونز از اصلیترین آنها بشمار می آیند. در این میان سس مایونز بعنوان سسی كه هم بصورت خالص مورد استفاده قرار میگیرد و هم بعنوان پایه ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس‌های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار می‌آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
   ضمن اینكه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% كربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یك ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 كیلوكالری انرژی در هر یكصد گرم محسوب می‌شود...

اطلاعات مختصر:

دانلود طرح توجیهیظرفیت 171 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمایه گذاری كـل: 88/824 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه

قربانی بازدید : 204 جمعه 20 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار بوده که در 13 صفحه تهیه گردیده است و ظرفیت چهارهزار تن در سال میباشد در متن زیر به شرحی مختصر از اطلاعات این طرح اشاره گردیده است. امیدواریم از آن استفاده لازم را ببرید.

ظرفیت : 4000 تن در سال (چهار هزار تن)
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: ۲/۱۷۲۵ میلیون ریال
دانلود طرح توجیهیسهم آوردة متقاضی: ۲/۱۷۵ میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۱۵۵۰ میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: ۱۸ ماه
اشتغال زایی : ۷ نفر

قربانی بازدید : 200 شنبه 29 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل حاضر  طرح توجیهی روغن كشی از دانه های روغنی با ظرفیت 1840 تن میباشد که در 17 صفحه در فایل پی دی اف میباشد و در زیر به فهرست مطالب و خلاصه طرح اشاره گردیده است.

فهرست مطالب :
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازار
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

خلاصه طرح :
موضوع طرح : طرح روغن كشی از دانه های روغنی
نوع تولیدات وظرفیت : روغن خام هزار تن، كنجاله 500 تن، لینتر 340
تعداد شاغلین : 26 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری كل طرح : 6071
سرمایه گذاری ثابت : 5052
سرمایه در گردش : 784
در آمد سالیانه: 8500
سود ویژه :1384/5
دوره بازگشت سرمایه : 3/5
نرخ باز دهی سرمایه :
% 27

دانلود طرح توحیهی

قربانی بازدید : 204 یکشنبه 23 اسفند 1394 نظرات (0)

طرح حاضر در فرمت: پی دی اف و در حجم: 580 کیلو بایت و در 15 صفحه طراحی تهیه شده است.

فهرست مطالب:
۱- معرفی
۲- خلاصه مدیریتی/ اجرایی
۳- تجزیه تحلیل صنعت
الف- تجزیه تحلیل محیطی
محیط کسب وکار
فرهنگ (اعتقادات مذهبی،فرهنگ مصرف،آداب و رسوم)
اقتصاد
تغیرات جمعیتی
ب- تجزیه وتحلیل بازار
اندازه بازار و نرخ رشد
بررسی روندهای بازار
ساختار بازار
بررسی رقبا
تجزیه وتحلیل عرضه وتقاضا
بررسی قیمت
ج- تجزیه وتحلیل فنی
وضع موجود: (رویه های تولید)
تکنولوژی تولید
۴- دورنمای شرکت/ شرح کسب وکار
معرفی زمینه ونوع فعالیت شرکت
سرمایه گذاران وسهامداران اصلی
دیدگاه / چشم انداز
ماموریت
اهداف اصلی
راهبردها (تولید/ فروش/ خدمات)
برنامه ها
۵- معرفی محصولات (کالا/ خدمات)
معرفی محصول
مزیتهای رقابتی محصولات
معرفی آمیخته بازاریابی محصولات
۶- برنامه عملیاتی و تولید
فناوری و روش تولیدمناسب
مراحل و فرآیند تولید
نمودار فرآیند تولید
مراحل تولید به این صورت است که ابتدا
۷- برآورد منابع تولید/ خدمات مورد نیاز برای یکسال
روش و محل تامین منابع تولید
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
مزایای ماهیانه
زمین
تسطیح و محوطه سازی
ساختمان سازی ها
ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
تاسیسات
ماشین آلات و تجهیزات
وسایل نقلیه
تجهیزات اداری وکارگاهی
مواداولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد
آب و برق و سوخت
تعمیرات و نگهداری
۸- برنامه بازاریابی
الف- تحقیق وتحلیل بازار
نوع و ویژگی مشتریان
اندازه بازار (بالقوه و بالفعل)
ارزیابی آینده بازار
رقابت، حساسیت ها و تهدیدات
ب- راهبردهای بازاریابی
قیمت گذاری
تبلیغات
شیوه فروش
توزیع
خدمات پس از فروش و گارانتی
۹- ساختارسازمانی
تیم مدیریت و منابع انسانی
۱۰- برنامه زمانبندی و عملیاتی کردن طرح
۱۱- ارزیابی ریسک و مدیریت خطر پذیری
۱۲- برنامه مالی
هزینه های سرمایه ای
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه درگردش
نحوه سرمایه گذاری
براورد هزینه استهلاک
هزینه تولید/ ارائه خدمات سالیانه
محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
۱۳- تحلیل مالی
فروش کل یا درآمد سالیانهدانلود طرح توجیهی
تعیین نقطه سربه سر
دوره برگشت سرمایه

قربانی بازدید : 171 شنبه 01 اسفند 1394 نظرات (0)

فایل فوق طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سرکه و شیره و آب انگور میباشد که در قالب پاورپوینت و در 11 صفحه (اسلاید) تهیه گردیده و در زیر چکیده ی مختصری از آن جهت آشنایی آورده شده است.

انگور میوه ای است بهشتی كه حاوی ویتامین‌های آ، ب، و ث می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌. امروزه در طب درمانهای طبیعی (نتروپت), از رژیم‌های مختلف انگور استفاده می‌كنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماریهای یبوست،‌ عوارض رماتیسم، كم‌خونی و حتی پیشگیری از سرطان  سودمند میدانند‌.....

دانلود ططرح توجیهی

قربانی بازدید : 186 پنجشنبه 24 دی 1394 نظرات (0)

طرح حاضر در 41 صفحه و با 35 کیلوبایت تهیه شده است.

خلاصه طرح : گرفتن روغن از دانه های روغنی سبب کاهش واردات این محصول و در نتیجه جلوگیری از خروج ارز کشور می شود، تامین روغن مورد نیاز کارخانه های روغن نباتی همچنین تولید کنجاله که در خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه صادرکننده ی مجوز: وزارت صنایع و معادن – وزارت جهاد و کشاورزی
ظرفیت اسمی تولید : ۶۳۴۰ تن در سال
نوع تولیدات : روغن خام- کنجاله – لینتر
تعداد شاغلین : ۲۵ نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به ملیون ریال)
– کل طرح : ۷۴۸۰/۷  ||  –  ثابت:  ۴۹۴۲/۵  ||  – سرمایه در گردش : ۲۱۱۶/۵
این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :
معرفی محصول  ||  مشخصات کلی محصول  ||  شماره تعرفه گمرکی  ||  شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی  ||  قیمت تولید داخلی و جهانی محصول  ||  موارد مصرف
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده  ||  هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش  ||  برآورد حقوق و دستمزد  ||  برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک  ||  هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش  ||  جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید  ||  نتیجه گیری

دانلود طرح توجیهی

قربانی بازدید : 127 شنبه 19 دی 1394 نظرات (0)

این طرح در 62 صفحه و با حجم 115 کیلوبایت با فرمت داک برای دانلود مهیا گشته است.چکیده ای از متن در زیر ارائه میشود.

روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص میدهند. رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر، مشكلات روز افزونی را باعث شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش مضاعف از طرف محققان، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخ های اعصاری در ایران، از قرن ها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است. مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی بهمراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد از سال 1325 معمول شده است...

دانلود طرح

درباره ما
Profile Pic
هر که هستیم و در هر کجای جهان که هستیم به خود و به تاریخمان ببالیم!... سرای طرح توجیهی، مرکز دانلود انواع طرح توجیهی از صنعتی گرفته تا کشاورزی
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 232
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 853
  • بازدید ماه : 853
  • بازدید سال : 42,163
  • بازدید کلی : 133,318