loading...
سرای طرح توجیهی
قربانی بازدید : 163 دوشنبه 23 فروردین 1395 نظرات (0)

طرح توجیهی فوق که با عنوان طرح توجیهی خشک کردن ذرت در اختیار شماست در فرمت پی دی اف و در 79 صفحه تهیه و ارائه شده است. این فایل دارای 9 فصل میباشد که آنها را در زیر آورده ایم.

فهرست مطالب:
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازاردانلود طرح توجیهی
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

قربانی بازدید : 171 شنبه 14 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل پیش رو طرح توجیهی تولید نان و سوخاری با ظرفیت300 تن در سال می باشد. این فایل در 50 صفحه تهیه گردیده که نحوه راه اندازی و آموزش و کلیه مسائل پیرامون این حرفه را شامل میشود. در زیر چکیده ای از متن این فایل را مشاهده مینمایید که جهت نمونه آورده شده است. در ضمن این فایل با حجم 3830KB و با فرمت رار میباشد. امیدواریم مورد استفاده و پسند عزیزان قرار گیرد...

مقدمه:
پودر سوخاری
یا آرد سوخاری معمولاً از نان های حجیم تهیه میشود. این نانها به شکلی در برابر گرما قرار میگیرند که نم آنها از بین برود و بصورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست میدهد و خشک، قهوه‌ای و برشته میشود. اگر این نان خشک شده را بصورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. در واقع، نانهای تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز میگردند و مجددا در فر قرار میگیرند تا به صورت خشک شده درآیند.
دانلود طرح توجیهیاین فرایند دربارهٔ نانهایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ میدهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌بندی و روانه بازار میکنند....

قربانی بازدید : 171 جمعه 02 بهمن 1394 نظرات (0)

این طرح با ظرفیت 2750 تن در سال بوده که با قابلیت ایجاد شغل 20 نفر میباشد و در آمد سالیانه این آن 700 میلیون تومان است.

طرح توجیهی حاضر، در 20 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه شده که در زیر چکیده ای از متن آن جهت آشنایی آورده شده است.

فراورده های ماكارونی از مخلوط نمودن آرد خاص با آب به دست آمده و بدین طریق خمیر حاصل شده و در نهایت قالب گیری شده و به شکلهای گوناگون درمی آید..

ماكارونی بعنوان محصولی خشک شناخته میشود ولی در كشورهایی مانند ایتالیا از ماكارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می كنند. فراورده های ماكارونی معمولا درحدی خشک می شوند كه رطوبت آنها به سیزده درصد (13٪) برسد..
ارزش غذایی ماكارونی:
هركیلو از فراورده های ماكارونی 3500 كالری انرژی ذخیره دارد (توجه ! بدن انسان حدود 3200 كالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی دوازده درصد (12٪) پرتئین میباشد و به صورت متوسط 700 گرم ماكارونی میتواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین نماید...

دانلود طرح توجیهی

درباره ما
Profile Pic
هر که هستیم و در هر کجای جهان که هستیم به خود و به تاریخمان ببالیم!... سرای طرح توجیهی، مرکز دانلود انواع طرح توجیهی از صنعتی گرفته تا کشاورزی
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 232
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 845
  • بازدید ماه : 845
  • بازدید سال : 42,155
  • بازدید کلی : 133,310