این طرح در 62 صفحه و با حجم 115 کیلوبایت با فرمت داک برای دانلود مهیا گشته است.چکیده ای از متن در زیر ارائه میشود.
روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص میدهند. رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر، مشكلات روز افزونی را باعث شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش مضاعف از طرف محققان، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخ های اعصاری در ایران، از قرن ها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است. مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی بهمراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد از سال 1325 معمول شده است...